Torna el Fòrum Empresa Activa: La segona edició girarà entorn l’Eficiència

 Torna el Fòrum Empresa Activa: La segona edició girarà entorn l’Eficiència

El Fòrum Empresa Activa torna aquest 2023 amb una segona edició. Aquesta, que girarà entorn l’Eficiència, naix de la cooperació i de l’esperit de continuïtat del treball entre els municipis de Bocairent, Ontinyent i L’Olleria, junt a la Direcció Tècnica de COEVAL i Grupo Innova, donant lloc a una col·laboració pública-privada.

A la roda de premsa de presentació, que ha tingut lloc a la sala Joan de Joanes de Bocairent i on han estat presents els tres alcaldes dels municipis de la Vall d’Albaida, Xavier Molina (Bocairent), Jorge Rodríguez (Ontinyent) i Ramón Vidal (L’Olleria). També han estat Javier Cabedo, president de COEVAL, i Ernesto Beltrán, director de projectes de  Grupo Innova, s’ha anunciat que la segona edició del Fòrum tindrà lloc el pròxim 29 de març a la Sala Gomis d’Ontinyent.

En aquest espai de noves oportunitats i reptes empresarials es comptarà amb dues ponències de gran interès a càrrec d’Alejandro Rodríguez i Núria Lloret, professors de la Universitat Politècnica de València. També es podrà trobar una taula redona, que estarà conduïda per Begoña Beltrán, directora del Àrea d’ESG Sostenibilitat de Grupo Innova, i per representants de Campos, Idrus i Vitroval, empreses d’Ontinyent, Bocairent i L’Olleria respectivament.

A més, aquesta segona edició comptarà amb una conferència de l’empresari i conferenciant Emilio Duró, conegut per fer xerrades en el món empresarial sobre encarar la vida amb una actitud optimista. El punt final el posaran el president de COEVAL i els alcaldes de les tres ciutats industrials. Les pre-inscripcions, gratuïtes, es podran fer a partir del 9 de març a través d’aquesta web.